Njozsi Blog

Welcome to the blog of njozsi

     

E-Bike túra Fertőd - Göbösmajor

2022-10-08

Ezen a hétvégén egy kisebb E-Bike-jainkkal túráztunk Fertődről Göbösmajorba a vadásznapra a Hegykői Sólyom V.T.E. meghívására.


Az útvonalat BikeTracker mobilapplikációval rögzítettük. Ez egy ingyenes alkalmazás, amelyből az útvonal kiexportásható, Google térképre feltölthető, megosztható.

E-Bibe

Hozzászólások  


E-Bike túra Fetőd- Fertőújlak

2022-09-02

E-Bibe

Hozzászólások  


E-Bike túra Sopron - Hegykő - Sopron

2022-07-17

E-Bibe

Hozzászólások  


DECATHLON Szombathely

2022-07-12

Megvettük az unokáknak az első kerékpárjukat,


E-Bibe

Hozzászólások  


Gepida Bonum 625 Wh

2022-07-11

Az első teszt út.

E-Bibe

Hozzászólások  


Gepida Bonum 625 Wh átvétel

2022-07-09

Az ebike parkunk egy Gepida Bonum Edge 625 Wh-s kerékpárral bővült. Ezt a modellt már egy korábban kipróbáltunk és úgy gondoltuk, hogy kisebb túráinkra tökéletesen megfelel. Nagyon jók a kerékpár méretei, kényelmes a nyerge, ideális a kormánya, és elegendőnek látszik az 50Nm-es Bosch Active Line Plus villanymotor teljesítménye. Az akkumulátor 625Wh-s kapacitású. A hatótáv ECO módban 100 km felett van. Az Intuvia kijelző könnyen olvasható és egyszerűen kezelhető

Röviden:

Komfort mindenek felett: könnyen átléphető váz, magas kormány, állítható kormányszár, rugós nyeregcső és 8 sebességes Shimano Nexus agyváltó, amit akár állóhelyzetben is kezelhetünk.

A bicaj vegyes használatú, lehet az mindennapi ingázás, aszfaltos vagy földutas túra, mindenhol megállja a helyét.E-Bibe

Hozzászólások  


E-Bike túra Sopron - Kelénpatak - Somfalva - Sopron

2022-07-03


Esti bringázás a környéken. Ez alkalommal Sopron egy már korábban járt kerékpárúton ami kivisz egyenesen a határhoz tekertem végig. Útközben megálltam az Ó-Hubertusz kilátónál. Kitettem néhány fotót a telefonommal az M 85-ös folyamatban lévő Sopront elkerülő gyorsforgalmi út építéséről. Elég jól haladnak a munkálatok, mert a legtöbb helyen már az aszfalt is látszik.

E-Bibe

Hozzászólások  


E-Bike túra Sopron - Hegykő - Sopron

2022-07-02


Mai túra útvonala Sopronból Hegykőre. Vasárnap délután úgy döntöttem hogy elmegyek Hegykő e fürdeni. Ez alkalommal nem autóval, de még nem is a Harry-vel, hanem ebike-al.

E-Bibe

Hozzászólások  


E-Bike túra Sopron - Balf - Sopron

2022-06-21

A tegnapi nap egy kis pihenésről szólt. Mivel estére esőt ígért a meteorológia ezért úgy gondoltam hogy kihagyom a kerékpártúrát. Ma viszont minden feltétel adott volt egy jó kis tekeréshez. Mai túra útvonala így alakult.

E-Bibe

Hozzászólások  


E-Biketúra Sopron - Zillingdorf - Sopron

2022-06-19

Ma déletőtti e-biketúra útvonala Sopronból Zillingdorfba (31 km) vezetett, ahol meglátogattam a sógornőmet. Az orszáhatárt Ágfalvánál léptem át, ahol csak egyszerüen áttekertem Ausztriába. A határőrnek csak köszöntem, de csak intett, hogy guruljak tovább. Zillingdorfban egy kávé, valamint egy gyömölcslevest elfogysztása után, valamint egy kis beszélgetés követően visszatekertem Sopronba. Szerencsére Ausztriában nagyon jól kiépített kerékpárúthálózaton közlekedhetünk, nem úgy mint Magyarországon.
Ha valaki nem tudná, hogy van Magyarország, javaslom üljön kerékpárra, és tekerjen át kerékpárúton Ausztriából Magyarországra, és majd megtudja!
Sopront elhagyni jó minőségű kerékpárúton, (nem Off-Road úton) lehetetlen! Az nem kerékpárút, amikor egy kátyúkkal teli, toldott-foldott úttestre felfestenek egy kerékpárút szimbólumot egy alsóbbrendű útra. Az az idióta, aki ezt kitalálta, biztos nem járt ezeken az "ú.n. kerékpárúton" kerékpárral!

E-Bibe

Hozzászólások  


Nature

E-Bike túra Sopron - Fertőd - Sopron

2022-06-19

Vasárnap délitáni e-bike túra Sopronból Fertődre és vissza (62km). Ezúttal a 29C-fokban néjhol 30 km/ó-s szembeszélben tekertem.

E-Bibe

Hozzászólások  


Orosháza Retró - A kerékpár

2022-06-19

Bringázni jó dolog! Esténként kikapcsolódásként minding találok az érdelődésemnek megfelelő tartalmat a közmédia silány kínálata helyett, és ezt a ki videót ajánlom azoknak a figyelmébe, akik a sarki boltba is autóval járnak, valamint a pár száz méterre lévő iskolába hordják a "lábatlan" gyerekeiket hatalmas méretű SUV-jaikkal!
A Kerekek és lépések stábja 1990 nyarán Orosházán forgatott.
Ebben a rövid részletben az alföldi városokra jellemző kerékpáros közlekedést mutatják be.


...a kevesebb néha több...

E-Bibe

Hozzászólások  


Nature

E-Bike túra Sopron - Fertőmeggyes - Sopron

2022-06-17

Mai túra a szomszédba...

E-Bibe

Hozzászólások  


E-Bike túra Sopron - Balf - Sopron

2022-06-14

Ez kis túra, csak a munka utáni kis edzés. Mai túra adatai:

E-Bibe

Hozzászólások  


CUBE KATHMANDU HYBRID 45 eBike átvétel

2022-06-10

Hosszú várakozás után megérkezett az E-bibe-om. Ma végre birtokba vettem a soproni Mangobike kerékpárüzletében. Az átvételről készítettem ezt a rövid videót, amiben elmondják a legfontosabb tudnivalókat.

E-Bibe

Hozzászólások  


E-Bike túra Sopron - Brenbergbánya - Sopron

2022-06-10

Kihoztam a boltból, hazagurultam, átöltöztem és úgy gondoltam itt az ideje letesztelni a kerékpárt. És egy viszonylag végig emelkedő utat választottam Sopronból Brenbergbányáig. Az úton teszteltem az e-bike minden üzemmódját. Hagyományos MTB-al azt hiszem nem biztos, hogy összejött volna ez a túra. Az első rövid e-bike túráról készült videó.


E-Bibe

Hozzászólások  


ÜDVÖZÖLLEK A BLOGON!

A korábbi weboldal már nem felelt meg az igényeimnek, ezért írtam egy teljesen újat. Az oldalon található blogbejegyzéseket, képeket, videókat folyamatosan frissítem elsősorban a családom, ismerőseim és barátaim számára.

Felkerült a weboldalra néhány régebbi olajfestményem, akvarellem, grafikám a teljesség ígénye nélkül.

Ez az oldal folyamatos fejlesztés alatt van, ha szeretnél egy hasonló weboldalt és segítségre van szükséged, üzenj nekem!
Legolvasottabb bejegyzések