Njozsi Blog

Welcome to the blog of njozsi

     

E-rollerrel az elektromos töltőhöz

2022-09-12

A munkahelyemtől a legközelebbi elektromos töltő kb. 3 km-re található. Legegyszerűbb megoldás, hogy a töltőtől visszajöjjek az elektromos roller. Mikor tölteni viszem az e-Golf-t, a csomagtartóba berakom az elektromos rollerem, és így a visszajutásom a munkahelyre megoldott.
Amennyiben nem én viszem a töltőre az elektromos autót, akkor a kollégáknak két autóval kell menni, és az egyik visszazza a másikat a töltés elején és többnyire a végén is.
Sajnos az elektromos töltő helyi kiépítése eddig nem sikerült (4 éve)...


E-roller

Hozzászólások  


Elektromos rollerrel Csopakról Balatofüredre

2022-06-03

Ezen a péntek délelőtti napon Csopakról Balatonfüredre túráztam az elektromos rolleremmel. Ezt a néhány kilométert könnyedén 20 km/ó körüli sebességgel sikerült megtenni. (Xiaomi Mi Pro 2.) 81 % feltöltöttségről indultam, az oda-vissza úton kb. 53 %-ra merült le az elektromos roller akkumulátora. Az úton oda felé NORMÁL módban (20 Km/ó) visszafelé TUBO módban (25 Km/ó) közlekedtem.

E-roller

Hozzászólások  


ÜDVÖZÖLLEK A BLOGON!

A korábbi weboldal már nem felelt meg az igényeimnek, ezért írtam egy teljesen újat. Az oldalon található blogbejegyzéseket, képeket, videókat folyamatosan frissítem elsősorban a családom, ismerőseim és barátaim számára.

Felkerült a weboldalra néhány régebbi olajfestményem, akvarellem, grafikám a teljesség ígénye nélkül.

Ez az oldal folyamatos fejlesztés alatt van, ha szeretnél egy hasonló weboldalt és segítségre van szükséged, üzenj nekem!
Legolvasottabb bejegyzések