Njozsi Blog

Welcome to the blog of njozsi

     

Felhőszakadás Budapesten

2022-06-09

Ma hivatalos úton Budapesten jártam. Mikor hazafelé tartottam Budaörs magasságában leszakadt az ég. Hatalmas felhőszakadás közepén találtam magam. Az ablaktörlő nem bírta letolni rája zúduló esőt illetve víztömeget. Az autópályán olyan rosszak voltak a látási viszonyok, hogy csak 30 km/h-val lehetett haladni. Az úton több centiméter vastagon hömpölygött a víz. Kb. 10-15 km-en szakadt az eső, azután már csendesebb szakaszok következtek.

Utazások 2022

Hozzászólások  


Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő

2022-05-21

Ezen a hétvégén meglátogattuk a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőt. Tavaly kaptunk üdülési utalványt, és úgy gondoltuk, hogy most jött el az alkalom hogy felhasználjuk az utalványokat. Sajnos még sok medence nem használható. A fürdő melletti kemping tele van cseh, szlovák és lengyel vendégekkel. A medencékben gyakran hallani, hogy a vendégek a német mellett valamilyen szláv nyelven beszélgetnek. Úgy tűnik, hogy a vendégek többsége külföldi.

Utazások 2022

Hozzászólások  


ÜDVÖZÖLLEK A BLOGON!

A korábbi weboldal már nem felelt meg az igényeimnek, ezért írtam egy teljesen újat. Az oldalon található blogbejegyzéseket, képeket, videókat folyamatosan frissítem elsősorban a családom, ismerőseim és barátaim számára.

Felkerült a weboldalra néhány régebbi olajfestményem, akvarellem, grafikám a teljesség ígénye nélkül.

Ez az oldal folyamatos fejlesztés alatt van, ha szeretnél egy hasonló weboldalt és segítségre van szükséged, üzenj nekem!
Legolvasottabb bejegyzések